"Билети - автобус, ферибот, ж.п."

Освен самолетни билети при нас можете да резервирате автобусни, ж.п. и фериботни билети. Така ще имате възможност да комбинирате различини видове транспорт, без да се налага да губите време в намиране на оферти от различните превозвачи. С едно запитване при нас ще получите комплексна оферта, включваща всеки елемент от Вашето пътуване.

busАвтобусни билети

Крис Еър е агент на водещи международни автобусни компании. Най-голям интерес представляват автобусните линиите от България до Германия, Чехия и Унгария,  както и линиите между Виена и Будапеща, които позволяват удобни комбинирани връзки с полетите между София и Виена.


Фериботни билети

ferryНай-популярни в България са фериботните линии между Гърция и Италия, както и фериботите, свързващи гръцките острови. В нашите офиси може да заплатите фериботни билети на следните компании:

MINOAN LINES                SUPERFAST FERRIES           ANEK LINES
VENTOURIS LINES           MY WAY MARITIME             VENTOURIS LINES
AGOUDIMOS LINES          MED LINK LINES                  HELLAS FLY DOLPHIN 

 
Ж.П. билети

trainВ офисите на Крис Еър можете да закупите ж.п. билети от Rail Europe  - водещ дистрибутор на европейските продукти на железопътния транспорт на пазарите в Европа и отвъд океана. След бързото навлизане на скоростните влакове в Европа, някой от тях изцяло заместиха въздушния транспорт по някой дестинации като Париж-Лондон, Париж-Ница или Марсилия. Удобен и бърз, железопътният транспорт е все по-предпочитан метод на придвижване в Европа.