Карнавал във Венеция 2017

Станете част от незабравимото вълшебство на Италия!

Програма

ПЪРВИ ДЕН - 10.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 13.00 ч. – отпътуване от София, от автогара “Сердика” - бивш "Трафик Маркет" (между Централна жп гара София и Централна автогара София). Качването в автобуса започва в 12.30 ч. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН - Сутринта пристигане в Италия. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко”(цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 02.02.2013 ще могат на 03.02.2013 в 12.00 ч. да се полюбуват от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала - “Полетът на Ангела”. Вечерта – настаняване в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Верона - Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, площад д’ Ербе, площад “Синьория”. Разглеждане на Падуа – пл. “Сан Антонио” с базиликата “Сан Антонио”, статуята на Еразмо Гатемелата и пл. “Прато де ла Вале”. Завръщане в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция. Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’ оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели. Вечерта - отпътуване за България. Нощен преход. 

ПЕТИ ДЕН - Вечерта - пристигане в България.

 

 

  • Цени
  • Галерия

ДАТИ:
18.02.2017 – 22.02.2017
25.02.2017 – 01.03.2017

Цена на човек в двойна или тройна стая:  335 лв.


Цена за деца  и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възр.- 279 лв.
Цена за деца  и младежи до 18 г. в стая с 1 възр.- 299 лв.
Доплащане за настаняване в индивидуална стая – 60 лв.

Цената включва:

Транспорт с луксозен автобус
2 нощувки  със закуски в района на  Лидо ди Йезоло или Тревизо
разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция, Верона и Падуа
Водач-придружител

Цената НЕ включва:

Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
Медицинска застраховка