"Gulf Air"

Ние, екипът на КРИС Еър (CHRISS Air), сме горди да обявим подписването на споразумение за Генерален Агент по Продажбите и търговско представяне на авиокомпания Гълф Еър (GULF Air) за България.

А ето и официалното изявление:

Националният превозвач на Кралство Бахрейн, Gulf Air, обяви назначаването на Крис Еър за техен Генерален Агент по Продажбите (GSA) в България. 

Крис Еър ще се заеме с офлайн продажбите и издаването на самолетни билети в България, популяризирайки дестинациите на Gulf Air за Близкия Изток, Арабски полуостров, Индийския субконтинет и Далечния Изток пред туристи и корпоративни клиенти, увеличавайки трафика на пътниците на авиокомпанията по Европейските й дестинации до останалите части на света през Бахрейн.

Г-н Якуб Абдула, старши мениджър продажби на Gulf Air в Европа, заяви: „Крис Еър е компания с установено силно присъствие в България и е известна със своите силни и дълготрайни професионални взаимоотношения в рамките на българския туристически пазар. Като такива, те са правилния избор за Gulf Air, помагайки ни да спечелим клиенти с гъвкавите ни опции за пътуване до много дестинации по света. В следващите седмици очакваме положителни резултати от нашия ексклузивен договор.”

 

За Gulf Air

Основана през 1950 г., Gulf Air е националният превозвач на Кралство Бахрейн. Като пионерска авиокомпания в региона на Близкия Изток с над шестдесет години опит в превозването на пътници между континентите, днес Gulf Air е считана за една от най-силните марки в авиационната индустрия.

Една от основните цели на Gulf Air е да свърже Бахрейн със страните от Близкия Изток и с останалата част на света. Авиокомпанията в момента управлява най-голямата мрежа от директни полети в Близкия Изток, като същевременно осигурява директни връзки към други международни дестинации. Текущата мрежа от полети на авиокомпанията се простира от Европа до Азия, като свързва 48 града в 30 страни, с флота от 37 самолета.

В унисон с икономическия план на Кралството, „Визия 2030”, стратегията на Gulf Air е да изгради ефективна търговски устойчива авиокомпания, която както да обслужва пътниците си, така и да подпомага икономиката на Бахрейн и да представлява Кралството на световната сцена. Спрямо нуждите и желанията на клиентите, стратегията е фокусирана върху три основни области: таргетирана и по-фокусирана международна мрежа; по-добър и последователен продукт; както и модерен и по-ефективен флот, който да оптимизира крайната цена. Целта на Gulf Air е да съчетае последните авиационни технологии с отличителното арабско гостоприемство, с което авиокомпанията е добре известна.

Gulf Air е официален спонсор на Формула 1 за 2013 г. в Бахрейн.

За повече информация моля посетете www.gulfair.com